Şehit Zekeriya Demirkaynak Ortaokulu

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerin yaşam tarzına dönüştüğü,ilgi beceri ve yeteneklerinin doğrultusunda kendini bilim, sanat ve spor dalında bir üst kuruma yönlendirilebilen çevre bilincinin ön planda tutulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamı istiyoruz

Misyon: Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı,vatansever demokratik ,insan haklarına saygılı,çağdaş gelişime ve değişime açık,araştırmacı,hoşgörülü,sosyal ilişkilerde başarılı,doğal dengeyi korumayı ilke edinen ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedef hedefleyen bir okuluz.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 11:40 12:50 - 15:20
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://altinyayla.meb.k12.tr

Adres - Aydın Mahallesi 20 Mayıs Caddesi No12 Altınyayla/Sivas

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezinde

Adres - Aydın Mahallesi 20 Mayıs Caddesi No12 Altınyayla/Sivas

Ulaşım Sivas´a 80 km, Kayseri´ye 150 Km´dir. Sivas´tan ve Şarkışla´dan günlük servis mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde